Huisstijl drukwerk; kostenpost of verkoopkans?

Huisstijl drukwerk; kostenpost of verkoopkans?

Denk je aan drukwerk dan denk je al snel aan goedkoop, goedkoper, goedkoopst. Is dit altijd de juiste keuze?

Wij vinden van niet. Goedkoop kan de juiste keuze zijn, maar er zitten zoveel kansen in drukwerk!
In deze blog vertellen we je er meer over.

Net niet of zeker wel?
Wanneer wij een logo en huisstijl ontwerpen voor een klant bieden wij hier ook vaak het drukwerk bij aan. Niet omdat we hier flink op kunnen verdienen, zeker niet. Wij zien het huisstijl drukwerk vooral als een service product waar we enkel een klein bedrag rekenen voor advies. Een met zorg ontworpen huisstijl verdient namelijk ook goed verzorgd drukwerk. De juiste papierdikte, papiersoort en afwerking zorgen tezamen voor een zeker wel ervaring in plaats van een net niet ervaring.

Deze zeker wel ervaring is waar wij voor gaan. Tijdens het ontwerpen van de huisstijl denken wij al na over welke papierkeuze past bij het bedrijf, welke vorm visitekaartje past bij de persoon achter het bedrijf en of de klant gecharmeerd is van glanzend of mat papier. Al deze vragen beantwoorden het einddoel van onze opdrachtgevers, een huisstijl waar ze trots op zijn en die past bij het bedrijf.

Het WOW effect
Durf jij het ook aan het WOW effect te creëren in jouw huisstijl drukwerk? Kom dan eens samen met ons sparren over de volgende opties:

– De vorm van je visitekaartje; hoe presenteer jij je bedrijf richting een potentiële klant?

– Het materiaal van je visitekaartje; Durf je te gaan voor hout, kunststof of welk materiaal past bij jouw bedrijf?

– Enkelzijdig of dubbelzijdig briefpapier? Dubbelzijdig valt wel lekker op en is niet eens zoveel duurder..

– Gaan we gebruik maken van een preeg, een folie of stans? Allemaal opties die een meerwaarde hebben voor je drukwerk al kosten ze ook wat extra. Weegt het extra opvallen op tegen de kosten?

Duur grapje?
Dat gaat een duur grapje worden hoor ik je denken. Dat hoeft zeker niet. De gemaakte keuzes kunnen resulteren in drukwerk dat gewoon besteld kan worden via drukwerkdeal, printenpromotie, drukland en een van de vele andere internet drukkers. Wordt het echter wat specialistischer werk, dan blijken deze goedkope drukkers vaak ook minder goedkoop en service gericht en hebben wij onze vaste adressen waar we van op aan kunnen. Op deze manier kunnen wij snel en betrouwbaar leveren voor iedere portemonnee!

Meer weten….? Neem gerust contact met ons op.