Voor elke Creatie een boom donatie!

Voor elke Creatie een boom donatie!

In 2020 hebben we een blog geschreven over ondernemen met impact. Hierin werd verteld dat wij ons in willen zetten voor mens en milieu door ontbossing tegen te gaan. In deze blog vertellen wij je graag wat we zoal gedaan hebben afgelopen jaar.

Het is geen geheim dat wij geloven in een groen kantoor. Niet alleen staat ons kantoor vol met planten voor de uitstraling, ook geeft het meer zuurstof wat beter is voor de creativiteit! Hiernaast proberen wij zo veel mogelijk op de fiets of te voet naar het kantoor te komen en maken wij nog nauwelijks gebruik van onze printer. Onze ontwerpen worden tegenwoordig digitaal gepresenteerd.

We hebben zeker niet stilgezeten en hebben ons aangesloten bij Trees for all. Een organisatie die bomen plant in Nederland en het buitenland om zo CO2-uitstoot te compenseren. De missie: wereldwijd nieuw bos planten en bestaande bossen beschermen en herstellen. Zo wordt er bijgedragen aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden voor de bevolking en onze birds.

BigBirds houden van bomen en daarom hebben wij samen met onze klanten afgelopen jaar 80 bomen geplant! Hoe? Voor iedere logo, huisstijl of website opdracht hebben wij 2 bomen gedoneerd. Wij steunen deze actie en hierdoor hebben wij een eigen certificaat ontwikkeld welke wij opsturen naar de klanten die ons hierbij helpen.

Wij zijn blij met dit resultaat en ook in 2021 gaan wij hiermee verder! Wil jij ons hierbij steunen? We helpen je graag met een nieuwe huisstijl, website of creatieve campagne. Bel of mail ons, wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

Begin je creatieve vlucht hier

Beginnend met een vrijblijvend gesprek of vraag een creatieve brainstormsessie aan.