To the point

To the point

Wow! Yes! Je mag een presentatie geven op een seminar voor een enorm grote groep mensen. Uiteraard hoort hier een supergrote projectie bij van jouw presentatie op een doek achter je. Normaliter sta je voor een kleiner scherm, waar je nog wel eens iets op aan kan wijzen, maar dat gaat nu niet. Hoe los je dit op?

PowerPoint heeft hier een ideale oplossing voor waarbij je je smartphone kunt gebruiken als laserpointer! Hiervoor moet je wel de PowerPoint-app downloaden, zodat je PowerPoint presentatie getoond wordt op je telefoon.

Zodra je je presentatie op je telefoon hebt staan dan open je deze en ga je naar de optie ‘weergave voor presentator’. Hier zie je de presentatie met eventuele notities. Om de laserpointer te activeren houd je gewoon je duim op je notities. Je zult zien dat er dan een rode stip verschijnt op de presentatie die te zien is via de beamer. 
Veel telefoons hebben tegenwoordig een ingebouwde gyroscoop. Dat wil zeggen dat je in dit geval om de laserpointer te verplaatsen niet je duim hoeft te verplaatsen op het scherm, maar dat je gewoon je telefoon kunt bewegen. Superhandig!

Extra tip: je kunt via de app je telefoon ook gebruiken als afstandsbediening om door te gaan naar de volgende slide. Praktisch als je rond wil lopen en niet bij je laptop wilt blijven staan.

Veel succes!

Hulp nodig met het ontwerp van je presentatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bel gerust voor meer informatie 073 711 4567!

Begin je creatieve vlucht hier

Beginnend met een vrijblijvend gesprek of vraag een creatieve brainstormsessie aan.