Pimp je screenshots!

Pimp je screenshots!

Je hebt het vast wel eens gezien. Je woont een presentatie bij en in die presentatie wordt een screenshot getoond ter illustratie. Deze screenshots bevatten vaak veel onnodige details en wat nog meer opvalt, vaak zijn ze wat saai. Gelukkig kun je hier verandering in brengen!

Dit doe je door gebruik te maken van zogenaamde mock-up’s.
Een mock-up is een afbeelding van bijvoorbeeld een laptop. In plaats van het originele scherm plaats je je screenshot. Zo lijkt het of jouw screenshot echt wordt getoond op de laptop. Naast dat dit visueel veel interessanter is, geeft dit het geheel een professionele uitstraling.
 
Wil je een screenshot tonen waarbij wel details zichtbaar zijn? Kies dan bijvoorbeeld voor een mock-up van een liggende IPad. Deze kun je groot op je scherm tonen en zo zijn ook details in je screenshot zichtbaar.
 
Heb je een staande screenshot die je wilt gebruiken ter illustratie en zijn de details hier niet zo belangrijk? Maak dan gebruik van een mock-up van een smartphone.
 
Uiteraard kun je hier niet alleen screenshots in kwijt, maar ook afbeeldingen of schema’s. Zo wordt je presentatie aantrekkelijker en zorg je er tegelijkertijd voor dat de juiste gegevens goed getoond worden.
 
Hulp nodig bij het pimpen van jouw presentatie? Neem gerust vrijblijvend contact op en we helpen je graag vooruit: 073 711 4567 / info@bigbirdmedia.nl

Begin je creatieve vlucht hier

Beginnend met een vrijblijvend gesprek of vraag een creatieve brainstormsessie aan.