Effectief. Creatief.

Effectief. Creatief.

Welkom in de creatieve jungle van

BigBird Creative Studio

Een klein oerwoud in het hart van Berlicum. Waar een paar zeldzame vogels hun creatieve eieren leggen. Aan het Mercuriusplein bevindt zich BigBird Creative Studio. Hier ontstaan verrassende campagnes, herkenbare logo’s en sterke merken.

BigBird Creative Studio is opgericht in 2012. Anouk en Erwin kwamen elkaar tegen, wilden allebei gaan ondernemen en begonnen een reclamebureau. Na 1,5 jaar kwam Nikki het team versterken. In 2017 verhuisden ze naar het Mercuriusplein. In 2020 betrad Anouk Dalessi het creatieve nest.

Naar goed Brabants gebruik staat de deur bij BigBird altijd open. Kom gerust langs voor een kop koffie. Of om nieuwe inspiratie op te doen. Tot snel!

Effectief

Erwin Frunt

Erwin is creatief in het bedenken van nieuwe ideeën voor zichzelf en de klanten van BigBird. Effectief omdat hij altijd gaat voor de beste resultaten en zich 100% inzet voor de klant. Erwin snapt wat klanten voor ogen hebben en maakt anderen enthousiast met zijn creatieve concepten.

Creatief

Anouk van Cauter

Anouk verrast klanten graag met haar originele ontwerpen. Liefst kleurrijk, want daar houdt ze van. Een pakkend logo, een herkenbare huisstijl of een website die werkt: Anouk maakt het. De uitdaging om dit steeds voor andere klanten te doen, maakt haar werk het leukste wat er is. Haar creativiteit zet ze in om klanten in de kijker te zetten en anderen te inspireren.

Creatief

Nikki van Esch

Nikki houdt van ontwerpen. Vanaf nul, als ze een hele nieuwe stijl mag bedenken. En binnen een bestaande stijl, als ze creatieve manieren vindt om mooie dingen te maken met de middelen die er zijn. Vooral de afwisseling tussen die twee, daar wordt ze blij van. Nikki denkt graag buiten de bestaande kaders en maakt zo het unieke van elke klant zichtbaar.

Creatief

Anouk Dalessi

Anouk Dalessi is ons meest recente teamlid. Ze ondersteunt ons bij alle grafische werkzaamheden, maar is ook erg sterk op het gebied van fotografie en video. Hier gaat ze graag voor op pad. Dat maakt haar werk lekker afwisselend en dat vindt ze fijn!

Kom brainstormen met het BigBird team!

Kom brainstormen met het BigBird team!

Gegarandeerd creatieve oplossingen.

Vraag een brainstormsessie aan

met professionals

Een sterk netwerk

Om jouw bedrijf sterk neer te zetten, halen we graag het uiterste uit onszelf. Je verdient het beste, op elk gebied. Daarom hebben wij een groot netwerk van ondernemers waar we graag mee samenwerken. Zij helpen ons om jouw onderneming in de kijker te zetten.

Fotografen

Met een goed beeld laat je zien wie je bent. De fotografen in ons netwerk leggen jouw identiteit op de gevoelige plaat.

Tekstschrijvers

Een goede tekst vertelt meer dan alleen wat je doet. Wij werken samen met tekstschrijvers die jouw lezers overtuigen dat jij de beste bent in je vak.

Drukkerijen

Elk grafisch ontwerp komt beter uit met goed drukwerk. De drukkerijen waarmee wij samenwerken leveren de beste kwaliteit.

Webbouwers

Snelle websites met een goede technische basis zijn ontzettend belangrijk voor online succes. Onze web-ontwikkelaars kennen de laatste technieken.

Online marketeers

Jouw bedrijf verdient een plek in de spotlights. De online marketeers in ons netwerk vinden die en brengen jouwa product onder de aandacht.

Video-experts

Een video-interview, bedrijfsfilm of originele vlog: onze video-experts brengen alles in beweging en monteren de gaafste films.