Zarano

Ze mooi kan koffie zijn..

Zarano

Client
Zarano
Regio
Boxtel
Expertise
Logo design, verpakking ontwerp, huisstijl ontwerp

Zarano staat voor lekkere koffie met een sterke uitstraling. Laten wij als BigBird nu (mede) voor deze uitstraling hebben gezorgd. 

Het logo dat we hebben ontworpen staat voor een klasse uitstraling met pit. Heldere frisse kleuren die elk een betekenis hebben qua smaak. De verpakkingen zijn met zorg ontworpen met oog voor detail. Deze vormgeving is daarna tot in de suikersticks en melkkuipjes doorgezet. 

Zarano is een mooi voorbeeld van een nieuw product dat tot leven komt door een doordachte vormgeving. 

Voor het ontwerpen van onze productverpakkingen en bijbehorende huisstijl hebben wij in BigBird een partner gevonden met een verfrissende blik en de nodige dosis creativiteit. Onze grootste uitdaging is om in een traditionele branche een onderscheidende uitstraling te creëren maar wel het premium gevoel te behouden.

Dit is samen met het team van BigBird naar alle tevredenheid bereikt.

Rob Stalenhoef - Zarano

Erwin is creatief in het bedenken van nieuwe ideeën voor zichzelf en de klanten van BigBird. Effectief omdat hij altijd gaat voor de beste resultaten en zich 100% inzet voor de klant. Erwin snapt wat klanten voor ogen hebben en maakt anderen enthousiast met zijn creatieve concepten.

Erwin Frunt