BaMi Magazine

Van idee tot een complete glossy

BaMi Magazine

Client
Eigen project
Regio
Berlicum & Middelrode
Expertise
Conceptontwikkeling, logo & huisstijl ontwikkeling, art direction, magazine opmaak & ontwerp, webdesign

Wat startte als een creatief idee groeide binnen korte tijd uit tot een magazine dat niet meer weg te denken is uit Berlicum en Middelrode. BaMi magazine is een magazine dat door professionals uit ons dorp wordt gemaakt. Diverse tekstschrijvers, fotografen en creatieve vormgevers werken mee aan dit mooie blad dat vier maal per jaar gratis bij iedereen in Berlicum en Middelrode op de mat valt. 

BigBird verzorgt voor BaMi Magazine een stukje projectmanagement, grafische vormgeving en art direction. Voor de website verzorgen we de updates en de digitale versie van BaMi Magazine. Online zijn we ook betrokken bij de social media posts die we voor en na ieder nummer online plaatsen. 

BaMi Magazine is een sociaal project waarmee wat iets moois terugdoen voor de inwoners en bedrijven van Berlicum en Middelrode. Wij zijn blij te kunnen ondernemen in dit mooie dorp en maken het graag nog iets mooier door de verhalen te verzamelen en te bewaren voor de volgende generaties 

BigBird kan het en doet het. Erwin kwam indertijd met een wild idee voor een lokale glossy en Anouk gaf BaMi Magazine vanaf de eerste editie de schitterende professionele uitstraling. Een instant succes! 

Edwin Timmers - Hoofdredacteur BaMi Magazine

Erwin is creatief in het bedenken van nieuwe ideeën voor zichzelf en de klanten van BigBird. Effectief omdat hij altijd gaat voor de beste resultaten en zich 100% inzet voor de klant. Erwin snapt wat klanten voor ogen hebben en maakt anderen enthousiast met zijn creatieve concepten.

Erwin Frunt