Een visitekaartje ontwerpen doe je bij BigBird Creative Studio

Advies op maat

Visitekaartje ontwerpen

Een visitekaartje beschikt in feite over één taak: een goede eerste indruk achterlaten in al het kaartjesgeweld op congressen, netwerkborrels en bijeenkomsten. Op het visitekaartje laat je je contactgegevens achter, breng je de boodschap van jouw onderneming over en maak je tegelijkertijd reclame. Het ontwerp van het visitekaartje speelt hierbij een essentiële rol. Hoe zorg je ervoor dat bedrijven jou gaan bellen of mailen, voordat de vogel gevlogen is? Visitekaartjes laten maken door een professioneel ontwerpbureau is hierbij een belangrijke eerste stap. Laat daarom je visitekaartje ontwerpen door BigBird Creative Studio. Neem direct contact met ons reclamebureau Den Bosch op via de website voor meer informatie.

De voordelen van een visitekaartje ontwerpen

Zelfs in het tijdperk van de sociale media biedt als bedrijf kaartjes maken belangrijke voordelen. We zetten een aantal van deze voordelen voor je op een rij:

Onderscheid je van de concurrentie met een origineel visitekaartje design

Met een visitekaartje ontwerpen kun je de persoonlijke visie van jouw bedrijf laten zien. Toon hoe trots als een pauw je bent op je bedrijf met een origineel visitekaartje om een onvergetelijke indruk achter te laten. Door je te onderscheiden van anderen onthouden zakenrelaties je beter.

Bespaar tijd met visitekaartjes laten maken

Het geven van een telefoonnummer, e-mailadres of andere contactinformatie kost tijd. De eenvoud van het geven van je persoonlijke visitekaartje is dan ook voor zowel jou als je zakenrelatie een aangename aangelegenheid.

Laat een professionele eerste indruk achter

Door een professioneel visitekaartje te laten ontwerpen, zorg je voor een betrouwbare eerste indruk bij zakenrelaties. In tegenstelling tot snel een telefoonnummer neerkrabbelen op een papiertje of het opzoeken van contactgegevens in je telefoon, laat je zien dat je net en zorgvuldig te werk gaat.

Visitekaartjes bij internationale cliënten

In Nederland zijn we uiterst digitaal, maar dit geldt niet voor de rest van de wereld. In veel landen is het gebruik van visitekaartjes absoluut onmisbaar. Wanneer je dus over een uitgebreide internationale klantendatabase beschikt, is een visitekaartje laten ontwerpen geen overbodige luxe.

Alle informatie op één visitekaartje

Op het visitekaartje is ruimte voor alle informatie die jij nodig vindt. Het gaat daarbij niet alleen om je naam of bedrijf, maar ook om een telefoonnummer, e-mailadres, sociale media en meer.

Neem contact op voor een visitekaartje ontwerpen

Heb je een idee voor een visitekaartje ontwerpen, of wil je bijvoorbeeld een professioneel logo ontwerpen? Neem dan meteen contact op met Big Bird Creative Studio via de website.